Bansko- bozicno zimovanje (239 eura)

bansko-ski-runs-4.jpg

Za ljubitelje snega, prilika da Bozicne praznike provedu u Banskom, poznatom bugarskom skijalstu i da praznicnu radost koju nam nosi najveci hriscanski praznik, dozive uz zimsku idilu koja nas ceka na planini Pirin. Nudimo vam  autobuski prevoza i smestaj u hotelu Triniti Bansko spa hotel 4*, i usluge  5 nocenja sa ukljucenim polupansionom ( dorucak i vecera )
( autobuski prevoz +smestaj+polupansion+ usputni obilazak Sofije ( 6 dana , 5 noci- 239  eura) Ovo je promo cena i vazi do 01. decembra za prijeve preko sajta.

Program puta:
06.01.2015. Polazak za Bansko u prepodnevnim casovina. Voznja preko Sofije do Banskog uz usputno zadrzavanje na granicnom prelazu Gradina. Dolazak u Bansko i chek in u hotelu Triniti Bansko spa 4*. Slobodno vreme.  Vecera. Nocenje.
07.01.2015. Dorucak u hotelu. Slobodne aktivnosti u toku dana. Bozicna vecera. Svim pravoslavnim vernicima srecan Bozic. Nocenje.
08.01.2015. Dorucak u hotelu. Odlazak do skijalista ili do centra Banskog. Slobodne kativnosti. Vecera. Nocenje.
09.01.2015. Dorucak. Slobodne aktivnosti.Preporucujemo posetu Mnastiru Rila. Vecera. Nocenje.
10.01.2015. Dorucak. Slobodne aktivnosti. Vecera. Nocenje.
11.01.2015. Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za kupovinu suvenira i polazak za Sofiju. Dolazak u Sofiju  i slobodno vremen za razgledanje, shoping , rucak i druzenje u Bugarskoj prestonici. N akon pauze,kretanje za Srbiju u kasnijim poslepodnevnim casovima. Dolazak u Pirot uz usputno zadrzavanje na granicnom prelazu Gradina. Kraj usluga.

Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Poseduje odlične uslove – snežni pokrivač od kraja novembra do kraja aprila, 65 km staza koje odgovaraju svim zahtevima (od početnika do vrhunskih skijaša), topove za veštački sneg na 85% terena, brojne nove hotele i apartmane
Za vas smo izabrali hotel Triniti Bansko spa 4*
Hotel i spa centar Trinity Bansko je smešten u Banskom, na 10 minuta hoda od žičare sa gondolama. U ponudi ima besplatno korišćenje zatvorenih bazena, saune, hidromasažne kade i parnog kupatila. Obezbeđeni su besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.Sve sobe poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice imaju i prostor za sedenje. Kupatila u sobama opremljena su tušem ili kadom, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu.Hotel Trinity nudi restoran u sklopu objekta, bar u lobiju i bar u spa centru.Centar Banskog udaljen je 5 minuta hoda. Pirin, glavna ulica za kupovinu, udaljena je 50 metara od hotela i spa centra Trinity Bansko. Autobuska stanica Bansko udaljena je 1,3 km, a Dobrinište i Razlog po 7 km
.
... Prosečna temperatura  Banskom u januaru je oko -2°C. Sneg obilno pada i pravi stalni snežni pokrivač od oko 2m. Grad se nalazi na 930m nadmorske visine, a iznad Banskog izdvajaju se dva skijaška regiona: donji (1100-1600 m) i gornji (1700-2500 m) staze za slalom i veleslalom. Nalazi se na 150 km južno od Sofije, na severnoj strani planine Pirin (proglašene za nacionalni park). Bansko je bugarsko skijalište broj jedan jer ima najbolji i najmoderniji ski centar. Poslednjih nekoliko godina u Bansko je uloženo nekoliko miliona evra u komplet novu skijašku oblast sa potpuno novim luksuznim hotelima i prazničnim apartmanima koji su izgrađeni odmah nasprama gondole. Takođe, imate mnogo toga za videti i u samom Banskom, sa oko 120 kulturnih i istorijskih obeležja i mnogo toga za istražiti. Nekoliko suverilnica nude vam kreacije lokalnih umetnika i kovača. Bansko je poznato kao jedinstveno mesto od međunarodnog značaja. Pored predivne planine Pirin, Bansko poseduje i bogata istorijska obeležja. Tu su ostaci antičke tvrđave u Starom Gradištu, a nalaze se samo četiri kilometra u pravcu zapada. Južno od Banskog je Nacionalni park Pirin pod protektoratom UNESKA zbog svojih kulturnih i prirodnih lepota. Park je bogat jezerima, vodopadima, pećinama, drvećem i istorijskim lokacijama. Bansko je zajedno sa Dobriništem poznato po svojim mineralnim izvorima. Takođe preporučujemo posetu manastiru Rila, a u glavnom gradu Sofija imacemo visecasovnu pauzu i slobodno vreme za obilazak ,  prilikom povratka dana 11.05.


Kako da se prijavite na sajtu:

1. Udjite na sajt Agencije Silvestris ( artemida.mojsajt.rs) ili ukucajte Silvestris- Vas prozor u svet
2. Udjite u opciju KONTAKT      http://artemida.mojsajt.rs/kontakt
3. Unesite sledece podatke
-  Ime i prezime putnika
-  broj pasosa i datum isteka pasosa za sve putnike
- podatke o datumu rodjena i prebivalistu putnika
- kontakt telefon
Putnici sa starim pasosima ne mogu uci u Bugarsku ( EU) i molimo vas da pre prijavite proverite ispravnost svojih pasosa. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju nemogucnosti dobijanja prava na ulazak u Bugarsku.Mi cemo vam nakon prijema zahteva za rezervaciju u najkracem roku poslati ugovor o rezervaciji i predracun. Na vama je da deo ukupnog iznosa ( a najmanje 20 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate) uplatite na racun Agencije "Silvestris".Uplatom garantujete cenu od 69 e ( koja vazi za uplate do 30.11) a ostatak duga mozete uplatiti najkasnije do 2 nedelje pred put.

Napomena:
U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih za prevoz, najmanje 20 putnika), agencija zadrzava pravo da otkaze rezervacije najkasnije 10 dana pred put i ako do otkaza dodje , putnik dobija natrag celokupan iznos koji je uplatio na racun Agencije. U slucaju da putnik svojom voljom otkaze putovanje do dve nedelje pred put( najkasnije do 14.decebra) , obavezni deo rezervacije ( 20 eura) mu nece biti vracen, vec deo ostatka duga koji je uplatio agenciji. U periodu od 15. decembra do dana putovanja, putnik koji otkaze put nece ostvariti povracaj uplacenih sredstava.

IZJAVA O ZASTITI PRIVATNOSTI VASIH PODATAKA:
 AGENCIJA GARANTUJE TAJNOST VASIH PODATA  I KORISTICE IH SAMO ZA POTREBE PRUZANJA USLUGA PREVOZA I SMESTAJA I U DRUGE SVRHE IH  NE SME OBELODANJIVATI. 


Powered by WebExpress