New-Year-Eve-Party-2015-540x337.jpg

                     Sofija Nova  godina -   69 eura

Izadjite iz ustaljenih sema i uobicajene novogodisnje atmosfere. Docekajte Novu godinu  u urbanoj Sofiji. Mozda ste vec  imali prilike da posetite ovaj grad, ali proverite zasto je Sofija jedna od najomiljenijih novogodosnjih destinacija putnika sirom planete. Jeftina i dobra hrana, bogat kulturno zabavni program u novogodisnjoj noci ( uz strane i domace izvodjace), mnostvo klubova, restorana i shoping centara...i blizina  poznatog bugarskog skijalista Borovec. Pronadjite sebe u ovoj gostoprimljivoj evropskoj metropoli.

Silvestris agencija vam nudi autobuski prevoz i smestaj na bazi 2 nocenja sa doruckom u Sofiji sa smestajem u dvokrevetnim sobama  u  hotelu Renaissance 3*** i apartmanima u hotelu Alabin (usluga nocenja  sa doruckom)  Hoteli se nalaze u centru grada. Prevoz je  radjen na bazi najmanje 20 prijavljenih putnika. Cena prevoza i smestaja u pomenutim hoteteima iznosi 69 eura. Ovo je cena sa popustoom za sve putnike koji se prijave putem naseg sajta.. Cena se nakon 01. decembra uvecava za 10 evra. Svi putnici koji se prijave putem naseg sajta  do 01. decembra, dobice i poklon iznenadjenja od Agencije Silvestris. 
Rezervacija se do 01. decembra vrsi iskljucivo preko sajta ili direktno na nas mejl  silvestris.rs@hotmail.com

U mejlu navedite sledece podatke:
1. Ime i prezime putnika
2. broj pasosa i datum isteka pasosa za sve putnike
3 podatke o datumu rodjena i prebivalistu putnika
4. kontakt telefon
Putnici sa starim pasosima ne  mogu uci u Bugarsku ( EU) i molimo vas da pre prijavite proverite ispravnost svojih pasosa. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju nemogucnosti dobijanja prava na ulazak u Bugarsku.

Mi cemo vam nakon prijema zahteva za rezervaciju u najkracem roku  poslati ugovor o rezervaciji i predracun. Na vama je da deo ukupnog iznosa ( a najmanje 20 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate) uplatite na racun Agencije "Silvestris".
Uplatom garantujete cenu od 69 e ( koja vazi za uplate do 30.11) a ostatak duga mozete uplatiti najkasnije do 2 nedelje pred put.

Napomena:
U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih za prevoz, najmanje 20 putnika),  agencija zadrzava pravo da  otkaze rezervacije najkasnije 10 dana pred put i ako do otkaza dodje , putnik dobija  natrag celokupan iznos koji je uplatio na racun Agencije. U slucaju da putnik svojom voljom otkaze putovanje  do dve nedelje pred put( najkasnije do 14.decebra)  , obavezni deo rezervacije ( 20 eura) mu nece biti vracen, vec deo ostatka duga koji je uplatio agenciji. U periodu od 15. decembra do dana putovanja, putnik koji otkaze put nece ostvariti povracaj uplacenih sredstava.

Napomena o hotelima:
Agencija Silvestris vam moze rezervisati smestaj i u hotelima viseg ranga ( u ponudi je dat hotel u centru sa 3***) ali po odgovarajucoj  vecoj i vazecoj ceni u trenutku bookinga.
 Napomena _ Agencija Silvestris je registrovana za  sve poslove rezervacija i pruzanja  ostalih turustuckih usluga i poseduje ugovore  sa autoprevoznikom i potvrde  bookinga od strane smestajnih  objekata.

Program putovanja:

31.12, 2014. Polazak ispred hotela Pirot u ranim prepodnevnim casovima. Podela  poklona iznenadjenja putnicima i prevoz do Sofije uz zadrzavanje na granicnom prelazu Gradina.
Dolazak i cekiranje u hotele u centru grada. Slobodno vreme za razgledanje grada, soping i induvudualne obilaske. U vecernjim satima priprema za Novogodisnju noc. Docek NOve godine na trgu uz bogat zabavni program ili u nekim od mnogobrojnih restorana i klubova. Srecna Nova 2015. Nocenje u hotelu.

01.01.2015. Dorucak u hotelu. Nakon dorucka individualne aktivnosti ili poseta Borovecu. Za ovaj izlet se mozete blagovremeno prijaviti ageniciji  Silvestris.  Nocenje .

02.01. 2015. Dorucak u hotelu , odmor i nakon cekiranja iz hotela slobodno vreme za individulne aktivnosti, setnju, shoping i upoznavanje sa gradom. Polazak za Srbiju u kasnim poslepodnevnim casovima. Usputna zadrzavanja na granicnom prelazu. Dolazak u Pirot ispred hotela Pirot. Kraj putovanja.


Powered by WebExpress